top of page

Mayer M. Zsófia

iskolapszichológus,

fejlődes- és klinikai gyermek szakon pszichológus jelölt

mozaikcsalad-szakértő / viselkedéselemző

life & business-, Ifjúsági-, párkapcsolati- és mindfulness coach

gyermek szorongás specialista

Először turizmus-közgazdászként diplomáztam a

Budapesti Gazdasági Egyetemen, az emberek iránti szeretetem gyermekkorom óta megvan. A vendéglátásban szerzett tapasztalataim során pedig felerősödött.

A Család és az első szakmám nehezen összeegyeztethető,

ezért gyermekeim születése előtt már egy családbarátabb munkát választottam: turizmust és vendéglátást tanítottam egy középiskolában. Az ott szerzett tapasztalatok alapján láttam, hogy segítő területen még többet tudnék adni másoknak, így elérkezettnek láttam az időt, hogy pszichológia szakra jelentkezem és teljesítem az álmom.

A Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakán folytattam tanulmányaimat. Mellette Sleep Talk konzulensnek tanultam, majd elvégeztem több típusú coach tanfolyamot.

Life & business-, ifjúsági-, párkapcsolati- és mindfulness coach képesítést szereztem. Minden egyes képzés csak ad/adott és újabb eszközökkel gazdagítja a tudástáramat.

 

Magam is mozaik családban nőttem fel és jelenleg is egy sokgyermekes patchwork család Anyukája vagyok. Megéltem sok mindent, minden oldalról. Én is voltam mostohagyermek, jelenleg mostohaszülő is vagyok. (Bár a magyarban ennek a kifejezésnek egy nagyon negatív hangzata van.)

Viszonylag fiatal korom ellenére sok tapasztalattal rendelkezem, melyet az egyetemen és a további tanfolyamokon tudományos alapokra helyeztem, újra- és átértékeltem, így lettem mozaikcsalád szakértő.

 

Az élethosszig tartó tanulásban hiszek, már 29 éve folyamatosan tanulok és képzem magam, szerencsére nem látom a végét!

 

Jelenleg az az utam, hogy a hozzám fordulókat segítsem abban, hogy olyan életet élhessenek, amelyet szeretnének. Ehhez adom magam, a tudásom és a figyelmem.

Szeretettel várlak!

Mayer M. Zsófia
bottom of page