top of page

Konzultációk & csomagok

Életvezetési tanácsadóként és mozaikcsalád-szakértőként, olyan konzultációs szolgáltatásokat és csomagokat nyújtok, amik segítik az ügyfeleimet az egészségesebb kapcsolatok kialakításában családjával és önmagukkal.

Pampas

Life Coaching

Légy önmagad legjobb verziója. Bármi legyen is az elképzelésed, vagy az életcélod, olyan útmutatást és támogatást fogok nyújtani, amelyekre szükséged van ezek eléréséhez.

20.000 Ft

(50-60 perc)

Walking with Bicycle

Walk n' talk coaching

Egyedülálló módszerem, amellyel a life coachingot szabadtéri sétákkal kombinálom, kiemelve ezzel a fizikai aktivitás fontosságát a kiegyensúlyozott életmód eléréséhez. A fizikai gyaloglást szellemi és érzelmi támogatással ötvözöm.

20.000 Ft

(60 perc)

Family at a Beach

Mozaikcsalád konzultáció

A sikeres családi élet kulcsa a kommunikációban, a megértésben és a tiszteletben rejlik. Arra törekszem, hogy ügyfeleim rendelkezésére bocsássam azokat az eszközöket, amelyekkel egészségesebb és eredményesebb kapcsolatokat alakíthatnak ki.

20.000 Ft

(50-60 perc)

Two Pens on Notebook

Rendszertábla elemzés

Rendszerelemzésre specializálódva segítek megérteni az élet különböző szakaszait és lehetővé teszem, hogy pontosan felmérd és elemezd jelenlegi helyzeted, valamint stratégiát dolgozzunk ki, amely segít elérni céljaid.

25.000 Ft

(70-80 perc)

Sleeping Like a Baby

Sleep talk alapcsomag

3 hónapon át kísérem a családot. 

 Két találkozó online vagy személyesen. 

Első alkalommal felmérem a kiinduló állapotot és

megtanítom a hozzám forduló szülőknek az alapokat.

A második alkalommal (körülbelül 10-12 hét múlva)

egy újabb találkozás alkalmával közösen ránézünk,

hogy hol tart a folyamat, milyen pozitív változásokat

hozott a Sleep Talk a gyermek(ek)

és a család életébe. Újabb állapotfelmérést végzek.

Amennyiben a kiértékelés során szükségesnek látom,

akkor új szuggesztiót építünk be a folyamatba.

A teljesen folyamat során előre egyeztetett keretek között

három alkalommal telefonon is konzultálunk,

amennyiben szükséges.

 

Ára: 60.000 Ft

Mother and Baby

Sleep talk komplex csomag

6 hónapon át kísérem a családot.

Három találkozó online vagy személyesen.

Első alkalommal felmérem a kiinduló állapotot és megtanítom a hozzám forduló szülőknek az alapokat. A második alkalommal (körülbelül 10-12 hét múlva) egy újabb találkozás alkalmával közösen ránézünk, hogy hol tart a folyamat, milyen pozitív változásokat hozott a Sleep Talk a gyermek(ek) és a család életébe. Újabb állapotfelmérést végzek. Amennyiben a kiértékelés során szükségesnek látom, akkor új szuggesztiót építünk be a folyamatba. A harmadik alkalommal (a második találkozót követően 10-12 hét múlva) ismét ránézünk, hogy hol tart a folyamat, újabb állapotfelmérést végzek.

A teljesen folyamat során előre egyeztetett keretek között négy alkalommal telefonon is konzultálunk, amennyiben szükséges.

 

Ára: 80.000 Ft

bottom of page