top of page

Mi a Sleep Talk?

A Sleep Talk egy olyan egyedülálló eszköz, ami segíti a gyermeket a kiegyensúlyozott és

boldog élet elérésében, mely egy életen át elkíséri őt. Azért Sleep Talk, mert a pozitív megerősítő mondatokat a szülő, a gyermek alvása közben ismétli neki.

Lelki egyensúly, harmónia

Személyes tapasztalataim alapján a leghatékonyabb módszer a szülő-gyermek szeretet elmélyítésére, a problémák megoldására a Sleep Talk.

 

Egyedülálló tudást kap a szülő, melyet a gyermek támogatására fordíthat. Ez segíti a biztonság és szeretetet elmélyülését gyermek-szülő között.

A gyermek érzelmi biztonságot kap és segít olyan szokásokat levetkőzni, ami eddig sikertelen volt.

 

Ajánlom mindenkinek, akinél felmerül például a szorongás, hiszti, agresszió, testvérféltékenység, szemölcs, közösségbe illeszkedés nehézsége, alvászavarok, költözés okozta változások, válás, haláleset feldolgozása,

éjszakai bevizelés, figyelemzavar, trauma, tanulási nehézségek, félelmek, ADHD, stb.

Sleep Talk
Sleep Talk

Grantált hosszú távú

eredményesség

Az eszköz lényege, hogy a gyermek érzelmi biztonságot,  szeretetet kapjon a szülő által. Ennek legfőbb eredménye a gyermek rossz szokásainak megszűnése, pozitív hozadéka a szülő-gyermek kapcsolat további szeretettel teli megerősítése. A szülő támogatásával a gyermek érzelmi biztonsága megnő, ezáltal saját maga képessé válik rossz szokásainak elhagyására.

Erre van lehetőség egyénileg (online és személyesen) és kis csoportban is (személyesen és online).

 

A módszer összesen három alkalomból áll, az első alkalommal a felmérést követően már is a tudás elsajátítása a cél, a további két alkalom pedig körülbelül egy-egy hónap eltéréssel az elért eredmények függvényében konzultációra adnak lehetőséget. Ennek száma egyénenként változhat.

bottom of page