Mi a Sleep Talk?

A Sleep Talk egy olyan egyedülálló eszköz, ami segíti a gyermeket a kiegyensúlyozott,

boldog élet elérésében, mely egy életen át elkíséri őt. Azért Sleep Talk, mert a pozitív megerősítő mondatokat a szülő, a gyermek alvása közben ismétli neki.

Lelki egyensúly, harmónia

Személyes tapasztalataim alapján a leghatékonyabb módszer a szülő-gyermek szeretet elmélyítésére, a problémák megoldására.

 

Egyedülálló tudást kap a szülő, melyet a gyermek támogatására fordíthat. Ez segíti a biztonság és szeretetet elmélyülését gyermek-szülő között.

A gyermek érzelmi biztonságot kap és segít olyan szokásokat levetkőzni, ami eddig sikertelen volt.

 

Ajánlom mindenkinek, akinél felmerül például a hiszti, agresszió, testvérféltékenység, szemölcs, közösségbe illeszkedés nehézsége, alvászavarok, költözés okozta változások, válás, haláleset feldolgozása,

éjszakai bevizelés, figyelemzavar, trauma, tanulási nehézségek, félelmek, ADHD, stb.

Grantált hosszú távú

eredményesség

Az eszköz lényege, hogy a gyermek érzelmi biztonságot,  szeretetet kapjon a szülő által. Ennek legfőbb eredménye a gyermek rossz szokásainak megszűnése, pozitív hozadéka a szülő-gyermek kapcsolat további szeretettel teli megerősítése. A szülő támogatásával a gyermek érzelmi biztonsága megnő, ezáltal saját maga képessé válik rossz szokásainak elhagyására.

Erre van lehetőség egyénileg (online és személyesen) és kis csoportban is (személyesen és online).

 

A módszer összesen három alkalomból áll, az első alkalommal a felmérést követően már is a tudás elsajátítása a cél, a további két alkalom pedig körülbelül egy-egy hónap eltéréssel az elért eredmények függvényében konzultációra adnak lehetőséget. Ennek száma egyénenként változhat.