Mayer M. Zsófia

Coach & Sleep Talk konzulens

Először turizmus-közgazdászként diplomáztam a

Budapesti Gazdasági Egyetemen, az emberek iránti szeretetem gyermekkorom óta megvan. A vendéglátásban szerzett tapasztalataim során pedig felerősödött.

A Család és az első szakmám nehezen összeegyeztethető, ezért gyermekeim születése előtt már egy családbarátabb munkát választottam: turizmust és vendéglátást tanítottam egy középiskolában. Az ott szerzett tapasztalatok alapján láttam, hogy segítő területen még többet tudnék adni másoknak, így elérkezettnek láttam az időt, hogy pszichológia szakra jelentkezem és teljesítem az álmom.

A Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakán folytattam tanulmányaimat. Mellette Sleep Talk konzulensnek tanultam, majd elvégeztem több típusú coach tanfolyamot. Life & business-, ifjúsági- és mindfulness coach képesítést szereztem.

Minden egyes képzés csak ad/adott és újabb eszközökkel gazdagítja a tudástáramat.

 

Magam is mozaik családban nőttem fel és jelenleg is egy sokgyermekes patchwork család Anyukája vagyok. Megéltem sok mindent, minden oldalról. Én is voltam mostohagyermek, jelenleg mostohaszülő is vagyok. (Bár a magyarban ennek a kifejezésnek egy nagyon negatív hangzata van.)

Viszonylag fiatal korom ellenére sok tapasztalattal rendelkezem, melyet az egyetemen és a további tanfolyamokon tudományos alapokra helyeztem, újra- és átértékeltem.

 

Az élethosszig tartó tanulásban hiszek, már 27 éve folyamatosan tanulok és képzem magam, szerencsére nem látom a végét!

 

Jelenleg az utam, hogy a hozzám érkezőket segítsem abban, hogy olyan életet élhessenek, amelyet szeretnének. Ehhez adom magam, a tudásom és a figyelmem.

 

Szeretettel várom a hozzám fordulókat.

Elérhetőségek

Személyes ülések két helyszínen elérhetőek:

Budapest, XI. kerület, Allee bevásárlóközpont mellett, Bercsényi utca

Budapest, XII. kerület, Márton Áron tér közelében

Email: mayer.m.zsofia@gmail.com

Telefon: +36204325181

Értesítés az újdonságokról

© 2020 by Mayer M. Zsófia

Website and photos created by Agnes Csondor